Hva er Friggkantine?

Dette er løsningen for kontor, industri, skole eller offentlig. Det er løsningen for de som har et kantinebehov og ønsker å øke oppetiden og redusere faste kostnader. Det er løsningen for de som som er glad i god lokalprodusert mat. Frigg kantine betjener fra 25 personer og oppover. Frigg er modulbasert slik at det kan skaleres opp i størrelse for å håndtere riktig antall mennesker.

Hvordan Friggkantine fungerer

Altså, det handler om å benytte tilgjengelig teknologi. Teknologi utviklet i Drammen. Det handler også om å benytte flinke lokale kokker rundt om i landet som kan mat. Kryssingen er Friggkantine®. Systemet er helt selvbetjent, noe som sørger for en oppetid og et prisnivå mange aktører ikke kan matche. Som sluttbuker så er det en rekke betalingsplattformer tilgjengelig. Trenger du kvittering på f.eks overtidsmat? Det er selvsagt e-kvittering på kjøp. 

Systemet er velutprøvd (2017) med en rekke referanser som kan stille seg bak Friggkantine®

Kaffetørst?

Vi har løsninger for dette, som er sømløst pakket inn i konseptet. Selvsagt med en kaffeavtale og kafferelaterte produkter som smaker riktig. Alle har sikkert smakt dårlig automat kaffe. Det har vi også, men det gidder vi ikke å tilby våre kunder. 

Fersk Juice og kullsyrevann

En skikkelig kantine, har selvsagt muligheten til å tilby et godt glass iskald eplejuice. Dette har vi tatt helt ut, og bakt inn en modul for juice og iste. Denne kommer pent integrert i resten av kantinen, slik at du får en kompakt prisgunstig kantine som alle er fornøyd med. Juicemodulen har selvsagt både økonomi og miljøvennlighet i fokus. Modulen tillater at man ikke bruker plastemballasje, og gir en pris per kopp som ligger langt unna det en kartong/flaske med juice koster.

Fersk og varm mat

Kald mat som baguetter, salater, paninier, wraps, drikke er enkelt. Vi skjønner at varm mat er viktig til lunsj, middag og natt. Eksempler på varme mat kan være flesk og duppe, stekte nudler, kylling/wok choy, eller enkel pølse med potetmos. Det er også toast, taco sub eller ostogskinke sub. Det er et integrert oppvarmingssystem slik at man får varmet sakene.

All mat er laget fra bunnen. Vi er ikke en del av noen matvarekjede, men velger lokale produsenter. Våre innholdsleverandører vet det at blant annet dressing, majones, brød, kjøtt, yoghurt, sauser, osv må lages fra bunn for at det skal være digg på ordentlig. 

Miljøprofil

Med et alternativt konsept og en digital tankegang, så følger muligheter med. Vi har valgt å ta denne muligheten. Det er ganske enkelt å ta seg litt sammen og velge skikkelige returpunkt for avfall. Litt mer krevende er det å finne emballasje som er miljøvennlig. All emballasje vi nå har i Friggkantine®, er faktisk noe av den mest miljøvennlige emballasjen som er å få tak i. 

 

FriggEco 

Vi spurte oss; -Hva gjør vi med eventuelt matsvinn? 

Vi valgte å utvikle FriggEco. Dette er salgspunkter som selger mat som er mer enn 1 dag, men mindre enn 3 dager. Alt styres via Appen FriggEco og betaling er med Vipps.  Vi plasserer disse i lokale bedrifter der det er ønskelig å ha rimelig mat som er aaalt for bra til å kastes. Vi bruker distribusjonen vi har allerede til Friggkantine til påfylling og serving av FriggEco punktene. 

Bra for Miljøet, bra for kundene og bra for oss!