Hva er Friggkantine?

Dette er løsningen for kontor, industri, skole eller offentlig. Det er løsningen for de som har et kantinebehov og ønsker å øke oppetiden og redusere faste kostnader. Det er løsningen for de som som er glad i god lokalprodusert mat. Frigg kantine betjener fra 35 personer og oppover. Frigg er modulbasert slik at det kan skaleres opp i størrelse for å håndtere riktig antall mennesker.

Hvordan Friggkantine fungerer

Det handler om å benytte tilgjengelig teknologi. Teknologi utviklet i Drammen. Det handler også om å benytte flinke lokale kokker rundt om i landet som kan mat. Kryssingen er Friggkantine®. Systemet er helt selvbetjent, noe som sørger for en oppetid og et prisnivå mange aktører ikke kan matche.

 

Noen av funksjonene som ligger i våre tjenester: 

Frigg APP med QR-kode 

Kundeportal med kjøpshistorikk og kvitteringer

Subsidieringsløsninger -fast månedlig beløp eller en prosent

Differensiert subsidie av ulike produkter. 

Mulighet til å fordele/spleise Friggkantine® på flere bedrifter

Vipps, VISA, ApplePay, GooglePay

 

Systemet er velutprøvd med en rekke referanser som kan stille seg bak Friggkantine®

Kaffetørst?

Vi har løsninger for dette, som er sømløst pakket inn i konseptet. Selvsagt med en kaffeavtale og kafferelaterte produkter som smaker godt. Vi får gode tilbakemeldinger på våre kaffeprodukter. 

Fersk Juice

En god kantine, har selvsagt muligheten til å tilby et godt glass iskald juice. Dette baker vi inn i en modul for juice og iste. Denne kommer pent integrert i resten av kantinen, slik at du får en kompakt prisgunstig kantine som alle er fornøyd med. Juicemodulen har både økonomi og miljøvennlighet i fokus. Modulen tillater at man ikke bruker plastemballasje, og gir en pris per kopp som ligger langt unna det en kartong/flaske med juice koster.

Kunstig intelligens 

FriggKantine® gir oss et svært presist forhold til hva våre kantinebrukere foretrekker. Ved å behandle denne dataen (ikke persondata), vil vi i løpet av kort tid etter installasjon danne oss et unikt bilde av lokasjonen. Dette gjør at vi sjeldent feiler hos en kunde. 

-Noen steder er ferske salater foretrukket, andre steder er varme middagsretter og bagetter ønsket. Ofte er det en kombinasjon, og da handler det om å ha rett mengde. 

 

Fersk og varm mat

Kald mat som bagetter, salater, focaccia, paninier, wraps, og drikke er enkelt. Vi skjønner at varmmat er viktig til lunsj, middag og natt. Eksempler på varmmat kan være flesk og duppe, stekte nudler, kylling/wok choy, eller enkel pølse med potetmos. Vi har også toast, tacosubs eller ost -og skinkesubs. Det er et integrert oppvarmingssystem slik at man får varmet produktene.

All mat er laget fra bunnen. Vi er ikke en del av en matvarekjede, men velger lokale produsenter. Våre innholdsleverandører vet at dressing, majones, brød, kjøtt, yoghurt, sauser, osv må lages fra bunn for at det skal være godt på ordentlig. 

Miljøprofil og kutt i matsvinn

Med et alternativt konsept og en digital tankegang, følger det med muligheter. Vi har valgt å ta denne muligheten. Det er ganske enkelt å ta seg litt sammen og velge et godt returpunkt for avfall. Litt mer krevende er det å finne emballasje som er miljøvennlig. All emballasje vi har i Friggkantine®, er av den mest miljøvennlige emballasjen som er å få tak i. Det er vi stolte av.

For å redusere matsvinn til det minimale, har vi egne utsalgssteder under et konsept vi kaller FriggEco. I tillegg så har vi også systemer som kan redusere prisen ved dagens slutt i Friggkantine® – Da blir kantinen tømt for mat og matsvinnet er tatt på alvor. Det er dette som er gøy med teknologi.