Fersk mat laget av lokale kokker

Friggkantine® samarbeider med flere lokale kokker rundt om i landet, som er opptatt av produktene. Alt lages for hånd. Alle sandwicher lages med saftig surdeigsbrød, baguetter har lengre hevningprosesser og de stekes på en måte som gjør at de holder seg crispy gjennom hele dagen, for å nevne noe.

Alle kokkene har til felles at de skal gjøre Friggkantine® til noe som gir døgntilgjengelig mat, med topp kvalitet, til gode priser for våre kunder. Alltid fokus på miljøvennlighet og bærekraft. Alltid fokus på at maten skal være noe du aldri går lei av. Vi tror dette er fremtiden. 

 

Arkitektene bak maten i Friggkantine® 

Lars og Felix Gunzler leder Friggs matutvikling og bidrar til alt som har med mat å gjøre i hele Norge, i tillegg til å direkte forsyne alle kantinene i Oslo og Viken -og det er ikke få. 

-På denne måten opprettholder vi direkte kontakt med kundene og opprettholder tilstedeværelse på utviklingen. 

Hvor blir maten laget?

• Fra Fredrikstad og helt til Halden, er det Christensens bakeri som står for driften.

• I Trondheim er det Kenneth og Helge i Skansen som koker og kokkelerer

• I Bergen er det teamet hos Matgal som står for god mat til glede for Bergenserne

• I Stavanger er det Roy og teamet hans i Knivoggaffel som knekker matkodene.

• I Innlandet er det Arve og Sillongen som freser opp og server godsakene

• I Skien er det Marius og Villa mat som leder an. 

• Flere kokker er under opplæring i en rekke regioner og Danmark og Sverige står for tur. 

 

Kenneth Hagen, daglig leder ved Skansen Catering. Foto: Kristiansen Vision

Kenneth Hagen, daglig leder ved Skansen Catering -Vår samarbeidspartner i Trondheim.  Foto: Kristiansen Vision