Fersk mat laget av lokale kokker

Friggkantine.no samarbeider med flere lokale kokker rundt om i landet, som er opptatt av produktene. Alt lages for hånd. Alle sandwicher lages med saftig surdeigsbrød, bagetter har lengre hevningprosesser og de stekes på en måte som gjør at de holder seg crispy gjennom hele dagen, for å nevne noe.

Alle kokkene har til felles at vi skal gjøre Frigg kantine til noe som gir døgntilgjengelig mat, med topp kvalitet, til gode priser for våre kunder. Alltid fokus på miljøvennlighet og bærekraft. Alltid fokus på at maten skal være noe du aldri går lei av. Vi tror dette er fremtiden. 

Skikkelige produkter til en god penge krever faktisk skikkelig teknologi. 

Bon apetitt!

Vi pleier å si at maten er laget i dag og spist i dag. Dette er mat vi i Far og Sønn kan gå god for!

Lars Gunzler i Far og Sønn leverer maten til Oslo-kantinene.

Hvor blir maten laget?

• I Fredrikstad er det Kjell og Torgets Lille kjøkken på Gressvik, som server store deler av Østfold

• I Oslo, Vestfold og Drammen er det Lars og Felix i Far og Sønn som lager maten

• I Trondheim er det Kenneth og Helge som koker og kokkelerer

• I Bergen er det Sigbjørn og Ruth som står for god mat til glede for Bergenserne

Vil du være en av våre samarbeidspartnere?

Kontakt oss