FRIGG

Dette er løsningen for kontor, industri, skole eller offentlig. Det er løsningen for de som har et kantinebehov og ønsker å øke oppetiden og redusere faste kostnader. Kantinen server fra 25 personer og oppover. Systemet er modulbasert slik at det kan skaleres opp i størrelse for å håndtere flere mennesker.

All mat er dagsfersk og lages natten i forveien.

FRIGG gir null matsvinn. All mat som er over en dag gammel blir til datovarer og selges til halv pris.

Er du kaffeelsker? ikke fortvil, vi har dette også, sømløst pakket inn i konseptet.

Gjennom FRIGG vil man få tilgang til baguetter, salater, paninier, wraps, drikke og varme middagsretter.
Eksempler på varme middagsretter kan være flesk og duppe, stekte nudler, eller kylling m, bok choy. Det er et integrert oppvarmingssystem slik at man får varmet middag eller en toast. All mat er laget fra bunnen. Våre innholdsleverandører lager blant annet dressing og majones selv, slik at mat har en høy finish.

Frigg har et hendig returpunkt slik at man holder en god miljøprofil.

Tror du det er dyrt? Nei, det er det ikke. Ta kontakt for å få priser

Det er mulig å benytte kantine-kort, eller bedriftens eksisterende adgangs- eller kopikort som betalingskort. Ellers, så er det kortterminal med mulighet for betaling via mobiltelefonen.

Man kan får ekvittering på kjøp. Det gjør det lett å bruke FRIGG på overtidsmat.

Systemet er velutprøvd, med krystallklar lønnsomhet

 

 

Er du interessert i mer informasjon om våre produkter?