FRIGG KANTINE

Har du et kantinebehov, men ønsker å øke oppetiden og redusere faste kostnader, så er dette løsningen. Den server mellom 35 og 200 ansatte uten problem. Systemet er modulbasert og kan skaleres opp i størrelse for å håndtere flere mennesker.

Her vil du, i tillegg til baguetter, salater, paninier, wraps og drikke, få tilgang til varme middagsretter. Eksempler på varme middagsretter er hønsefrikassè, bondeomlett, pølser med tilbehør, gryteretter og kjøttkaker med brun saus. Det følger også med en grill slik at du kan varme f.eks en panini m. Chorizo og ost. Systemet har en integrert mikroovnmodul slik at enkelt får varmet de rettene som krever dette. Frigg Stor har et hendig returpunkt slik at man holder en god miljøprofil.

Det er mulig å benytte FRIGG KANTINE kort, eller eksisterende adgangs/kopikort internt i bedriften som betaling. Da vil bedriften ha mulighet til å subsidiere maten til sine ansatte.

FRIGG KANTINE representerer et konsept som driftes av teknologileverandøren Cuboid AS og lokale innholdsleverandører. Det betyr at du som kunde ikke trenger å tenke på dette systemet annet enn når du vil ha deg en matbit.

 

 

Er du interessert i mer informasjon om våre produkter?